nevnarien.se  —>  elinkero.se/blogg

Hittar du inte vad du söker?

Hittar du inte vad du söker? Det beror på att jag har sagt hejdå till min gamla blogg nevarien.se och istället välkomnar dig hit till min nya på elinkero.se/blogg!

Alla mina personliga inlägg från 2007 och fram till juni 2020 finns kvar på nevnarien.se, men mina guider och tips har fått följa med mig till den här bloggen, tillsammans med massor av nytt material!

Vill du hitta inlägget som du letade efter, så kan du antingen kika igenom mina kategorier här ovanför, eller använda sökfunktionen.
Hoppas att du ska gilla min nya blogg! Jag gillar den massor!

M3A0103-2-scaled.jpg
Personligt

En lista om foto

En av de sakerna som ni skrev att ni saknar från dåtidens bloggar är den typiska, enkla, ärliga blogglistan! Jag vet att t.ex. Flora Wikström och Sandra Beijer fortfarande är superbra på att göra listor och jag håller med om att det är en sån simpel och rolig grej att blogga om – så det är klart jag ska välkomna er till nya bloggen med en lista! Och inte vilken …

Fortsätt läsa →
M3A0103-2-scaled.jpg
Personligt

En lista om foto

En av de sakerna som ni skrev att ni saknar från dåtidens bloggar är den typiska, enkla, ärliga blogglistan! Jag vet att t.ex. Flora Wikström och Sandra Beijer fortfarande är superbra på att göra listor och jag håller med om att det är en sån simpel och rolig grej att …

Läs inlägget →

Bakom bloggen

Jag heter Elin Kero,

Jag är 32 år och bor i en liten röd stuga på landet utanför Örebro. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video.

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

SENASTE VLOGGEN

Se mer av mitt hem och min vardag i rörlig bild!

Play Video