nevnarien.se  —>  elinkero.se/blogg

Hittar du inte vad du söker?

Hittar du inte vad du söker? Det beror på att jag har sagt hejdå till min gamla blogg nevarien.se och istället välkomnar dig hit till min nya på elinkero.se/blogg!

Alla mina personliga inlägg från 2007 och fram till juni 2020 finns kvar på nevnarien.se, men mina guider och tips har fått följa med mig till den här bloggen, tillsammans med massor av nytt material!

Vill du hitta inlägget som du letade efter, så kan du antingen kika igenom mina kategorier här ovanför, eller använda sökfunktionen.
Hoppas att du ska gilla min nya blogg! Jag gillar den massor!

IMG_5932
Pyssel & återbruk

Hur jag gör för att hitta unika loppisar och second hand-butiker!

Först och främst: Börja använda Google Maps. Nu. Det är väldigt många som inte använder sig av pin-funktionen i Google maps, har jag insett de senaste veckorna. HUR klarar ni er?, undrar jag. Jag använder den till allt! Till att spara fotoplatser jag hittat, restauranger kompisar tipsar om och loppisar jag hittar och vill besöka. Det enda du behöver göra är att:1. Ladda ner Google Maps-appen till din smartphone.2. Logga …

Fortsätt läsa →
IMG_5932
Pyssel & återbruk

Hur jag gör för att hitta unika loppisar och second hand-butiker!

Först och främst: Börja använda Google Maps. Nu. Det är väldigt många som inte använder sig av pin-funktionen i Google maps, har jag insett de senaste veckorna. HUR klarar ni er?, undrar jag. Jag använder den till allt! Till att spara fotoplatser jag hittat, restauranger kompisar tipsar om och loppisar …

Läs inlägget →

Bakom bloggen

Jag heter Elin Kero,

Jag är 32 år och bor i en liten röd stuga på landet utanför Örebro. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video.

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

SENASTE VLOGGEN

Se mer av mitt hem och min vardag i rörlig bild!

Play Video