nevnarien.se  —>  elinkero.se/blogg

Hittar du inte vad du söker?

Hittar du inte vad du söker? Det beror på att jag har sagt hejdå till min gamla blogg nevarien.se och istället välkomnar dig hit till min nya på elinkero.se/blogg!

Alla mina personliga inlägg från 2007 och fram till juni 2020 finns kvar på nevnarien.se, men mina guider och tips har fått följa med mig till den här bloggen, tillsammans med massor av nytt material!

Vill du hitta inlägget som du letade efter, så kan du antingen kika igenom mina kategorier här ovanför, eller använda sökfunktionen.
Hoppas att du ska gilla min nya blogg! Jag gillar den massor!

IMG_6363
Personligt

Min allra första vecka år 2021

Året började med att vi eldade upp vår magiska gran. Så fyllig och underbar den var och helt perfekt för det här hörnet intill eldstaden. Men han barrade tyvärr alldeles för mycket för att kunna stanna längre 😉 Direkt började jakten på granens ersättare, eftersom jag inte kunde stå ut med att se det där hörnet tomt ytterligare ett år. Ersättaren blev en fåtölj fyndad på Blocket för 200px. Helt …

Fortsätt läsa →
IMG_6363
Personligt

Min allra första vecka år 2021

Året började med att vi eldade upp vår magiska gran. Så fyllig och underbar den var och helt perfekt för det här hörnet intill eldstaden. Men han barrade tyvärr alldeles för mycket för att kunna stanna längre 😉 Direkt började jakten på granens ersättare, eftersom jag inte kunde stå ut …

Läs inlägget →

Bakom bloggen

Jag heter Elin Kero,

Jag är 32 år och bor i en liten röd stuga på landet utanför Örebro. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video.

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

SENASTE VLOGGEN

Se mer av mitt hem och min vardag i rörlig bild!

Play Video