nevnarien.se  —>  elinkero.se/blogg

Hittar du inte vad du söker?

Hittar du inte vad du söker? Det beror på att jag har sagt hejdå till min gamla blogg nevarien.se och istället välkomnar dig hit till min nya på elinkero.se/blogg!

Alla mina personliga inlägg från 2007 och fram till juni 2020 finns kvar på nevnarien.se, men mina guider och tips har fått följa med mig till den här bloggen, tillsammans med massor av nytt material!

Vill du hitta inlägget som du letade efter, så kan du antingen kika igenom mina kategorier här ovanför, eller använda sökfunktionen.
Hoppas att du ska gilla min nya blogg! Jag gillar den massor!

IMG_0182
Pyssel & återbruk

Hur du börjar sy: Symaskin, tyger & användbara tillbehör

Om man är sugen på att börja sy – hur kommer man igång? 1. Låna en symaskin från någonFråga också personen hur man trär symaskinen och hur man spolar upp nya undertråd! 2. Googla på raksöm och sicksacksöm. 3. Kör. Jag kan bara tala från min egen erfarenhet, men jag har kommit väldigt långt på mina bleka kunskaper från syslöjden i mellan- och högstadiet. Självklart blev det inte perfekt första …

Fortsätt läsa →
IMG_0182
Pyssel & återbruk

Hur du börjar sy: Symaskin, tyger & användbara tillbehör

Om man är sugen på att börja sy – hur kommer man igång? 1. Låna en symaskin från någonFråga också personen hur man trär symaskinen och hur man spolar upp nya undertråd! 2. Googla på raksöm och sicksacksöm. 3. Kör. Jag kan bara tala från min egen erfarenhet, men jag …

Läs inlägget →

Bakom bloggen

Jag heter Elin Kero,

Jag är 32 år och bor i en liten röd stuga på landet utanför Örebro. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video.

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

SENASTE VLOGGEN

Se mer av mitt hem och min vardag i rörlig bild!

Play Video