Elin Kero

Fotografi, DIY, återbruk & livet på landet

En höstkrans av döda växter

Binda krans är allt världens bästa pyssel! Tänk att man kan skapa sådana vackra ting av sånt som man har omkring sig varje dag.

Jag var ute på promenad med mamma och pappa i torsdags efter att mamma slutat jobbet. Hade sett en bild på en tjej som gjort en krans av rönnbär och tänkte att jag kanske skulle försöka mig på det själv.

Men så pekade mamma på ett gäng döda växter i vägkanten som “såg lite coola ut” och efter det försvann rönnbärs-kransen och dödväxt-kransen tog plats i mitt inre.

Det här är alltså helt vanliga döda växter, funna längs en tråkig och asfalterad gångväg vid en större väg. Blandat med två grankvistar som låg på marken och en klase rönnbär, blev det en perfekt höst-krans!

Älskar sånt här stökigt, men vackert ”kreativt kaos”! Med torra kvistar och lort överallt!

För att bindar gjorde jag såna där traditionella knippen av växter, som man gör när man binder midsommarkrans och sen satte jag ihop knippena med lite löv mellan på en ståltråd. Med hjälp av en brun sytråd.

Och resutatet blev såhär:

Stökig och fin och helt underbar!

Elin Kero

NEVNARIEN

Jag heter Elin Kero. Jag är 34 år och bor på en gammal 1700-talsgård (vi hyr ett av sidhusen!) på landet utanför Skara, där jag är uppväxt.

Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video. Jag gör även fotouppdrag för företag, samt säljer Fine Art Prints och Photoshop-verktyg i min onlineshop!

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

Headerbild fotad av Linda Eliasson.

Kategorier

Här bor jag

Här bor vi!

I min kameraväska

Lär känna mig

Play Video

Mitt liv 2010-2019 sammanfattat på 13 minuter!

Bloggvänner

BAKOM BLOGGEN

Elin Kero

Jag heter Elin Kero. Jag är 34 år och bor på en gammal 1700-talsgård (vi hyr ett av sidhusen!) på landet utanför Skara, där jag är uppväxt. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video. Jag gör även fotouppdrag för företag, samt säljer Fine Art Prints och Photoshop-verktyg i min onlineshop!

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

Kommentarer

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Erika

  Älskar denna! Ska såååå göra kransar nu i sommar och höst! 😍🌿✨

  1. Elin Kero

   Men yaaay vad roligt!! 😀 😀 😀 Ska också göra en snart tänkte jag – blev ingen på midsommar så då får man köra nu istället ;D

 2. Maria

  Å så fin! Håller själv på med att planera för 2021 då jag ska bygga upp en liten köksträdgård, där jag tänker mig att jag ska odla växter att binda kransar av, men det är ju en strålande idé att ge sig ut i naturen och se vad den har att erbjuda! Kan ju bli fina komplement till odlade växter!
  Tack för inspirationen!

  1. Elin Kero

   Men vad roligt!! Så mysigt med köksträdgård <3

Lämna ett svar

Mer läsning...

Fotografi

Planera dina företagsfotograferingar
med hjälp av en Shot List

Har du fotograferat med hjälp av en shot list någon gång? Jag älskar att skapa på känsla; att helt förlora …

Läs mer →
Fotografi

Vill du börja fotografera produktbilder?
– Har du då koll på detta?

Oavsett om man som fotograf vill hjälpa företag att ta produktbilder på inredning eller på kläder, så finns det några …

Läs mer →
Frilansliv

Starta eget företag: Var börjar man?

Jag jobbar som fotograf, utbildar online inom foto och redigering, samt har en egen onlineshop där jag säljer mina fotografier. …

Läs mer →