Elin Kero

Fotografi, DIY, återbruk & livet på landet

Tips på bloggar att läsa 2022

Den här sommaren har jag fått ett nytt sug för bloggen, på ett sätt som jag inte känt på många, många år. Och med det växer också suget för att börja följa fler bloggar själv. Så jag bad om tips på instagram och fick en hel drös med namn på aktiva bloggare 2022!

Här är alla som ni tipsade om!

Någon som inte finns med på listan som du tycker att jag borde kolla in?
Skriv en kommentar här nedanför!

Elin Kero

NEVNARIEN

Jag heter Elin Kero. Jag är 34 år och bor på en gammal 1700-talsgård (vi hyr ett av sidhusen!) på landet utanför Skara, där jag är uppväxt.

Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video. Jag gör även fotouppdrag för företag, samt säljer Fine Art Prints och Photoshop-verktyg i min onlineshop!

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

Headerbild fotad av Linda Eliasson.

Kategorier

Här bor jag

Här bor vi!

I min kameraväska

Lär känna mig

Play Video

Mitt liv 2010-2019 sammanfattat på 13 minuter!

Bloggvänner

BAKOM BLOGGEN

Elin Kero

Jag heter Elin Kero. Jag är 34 år och bor på en gammal 1700-talsgård (vi hyr ett av sidhusen!) på landet utanför Skara, där jag är uppväxt. Jag driver eget inom foto, där mitt huvudfokus är att utbilda andra kreatörer inom de ämnen som jag brinner mest för – foto, redigering och video. Jag gör även fotouppdrag för företag, samt säljer Fine Art Prints och Photoshop-verktyg i min onlineshop!

Den här bloggen handlar såklart om foto, som är mitt största intresse – och hur jag gjorde det till mitt yrke. Men också om drömmen om livet på landet (som blev sann!). Om DIY, pyssel och återbruk. Om de fina ögonblicken i vardagen och strävan efter ett stressfritt och stillsamt liv.

Kommentarer

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. Men gulle 🥺😍 Känns som att man kanske borde damma av bloglovin och låta lite bloggar flytta in 🥰

  1. Elin Kero

   Känner verkligen samma sak! Synd att deras app inte verkar funka så bra längre.. men jag läser iof helst bloggar på datorn ändå 😉

 2. Ellen

  Vad roligt med en tipslista, jag behövde nya lästips. 🙂

 3. Therese

  Tips är att använda Feedly, då slipper man dessutom all reklam i inläggen! 🥰

   1. Elin Kero

    Har precis laddat ner den appen men inte hunnit kika på den än! Låter ju kalas! 😀

 4. Rania

  Men åh så härligt med en så lång lista med bloggar! Jag har också fått ett nytt sug för att skriva i min egna blogg den här veckan, och även att läsa andras. Fick en shock när jag skulle logga in på Bloglovin och det inte finns längre?! Min långa lista med bloggar jag följer är borta 😭 så nu ska jag gå igenom dessa och se vad för kul jag kan hitta! Och så får jag väl tipsa om min egna blogg nu då när jag börjat igen haha, https://northboundjourneys.se

   1. Elin Kero

    Hahaha!! Klassiker! SJUKT fin blogg Rania – det där har du gjort bra! <3

 5. Åh vad roligt med blogglista!!! Har älskat att både skriva och läsa blogg sen typ… 2007? Hoppas och tror att trenden kommer tillbaka. Fast nu när det är lite färre som bloggar så känns det som att de oftast är de där mer välskrivna och faktiskt de som orkar och vill lägga ner tid och engagemang just på den typen av kreativ plattform. Guldkornen. Så himla kul att få tips iallafall! Får man tipsa om sin egna? eller känns det för skrytigt/ego? haha, jaja, nu gör jag det oavsett nu… min heter http://www.villagrabo.se.

  1. Elin Kero

   Såklart du ska tipsa om din egen!! 😀 Ska lägga till den på listan <3 Och jag håller verkligen med dig.. att det blir mer kvalitet nu när de som fortfarande bloggar är mer engagerade. Så kul! 😀

 6. Katarina

  Älskar att läsa bloggar. Tack för tipsen!
  Tack för en härlig Blogg Elin 🙂

 7. Så mysigt med blogglista! Perfekt för jag tänkte senast häromdagen att jag har lite ont om bloggar att läsa. Nu när många bloggar mindre ”tar de slut” fortare – tack!

 8. Nicole

  Tack för länkningen Elin! 🙂

Lämna ett svar

Mer läsning...

Fotografi

Vill du börja fotografera produktbilder?
– Har du då koll på detta?

Oavsett om man som fotograf vill hjälpa företag att ta produktbilder på inredning eller på kläder, så finns det några …

Läs mer →
Frilansliv

Starta eget företag: Var börjar man?

Jag jobbar som fotograf, utbildar online inom foto och redigering, samt har en egen onlineshop där jag säljer mina fotografier. …

Läs mer →
Uncategorized

Här är de mest populära Youtube-videorna i Sverige 2023!

Det här inlägget är betald reklam för Google Sverige. Som många av er vet är jag ett stort Youtube-fan och …

Läs mer →