Köpvillkor

Dessa villkor gäller vid köp av kurs, resurs eller print hos mig.
Senast uppdaterad: 2024-04-01

Elin Kero AB drivs av Elin Kero.
Jag säljer Art Prints, onlinekurser och resurser inom foto & redigering.

Integritet

Du måste vara över 16 år för att köpa en kurs eller en resurs från mig. Är du mellan 16-18 år, behöver du dina föräldrars tillåtelse. Genom att köpa kurs eller resurs, accepterar du vår hantering av personuppgifter. Du kan när som helst höra av dig till mig för att få dina uppgifter ändrade.

 

Vid köp av onlinekurser

Gäller: Hitta din redigeringsstil (10 veckor) & onlinekursen Fotografera för företag (8 veckor)

INLOGGNING:
Du har minst 2 års obegränsad inloggning, skulle du behöva mer tid för att ladda ner materialet, förlänger vi alltid utan kostnad.

NEDLADDNINGSBART MATERIAL
Allt material i kursen blir nedladdningsbart 30 dagar efter kursstart, så du kan spara det för alltid!

SUPPORT & HJÄLP
I köpet av mina kurser ingår ett kurscommunity som är aktivt under kursperioden. Där kan du ställa frågor kring kursen som jag antingen svarar på i någon av våra Live Q&A’s och/eller direkt i gruppen. Räkna med 2 arbetsdagar i svarstid beroende på omfattningen av din fråga.

Vill du ha personlig rådgivning och feedback på det du skapar och hur du kan implementera innehållet i kurserna i ditt personliga arbete så behöver du boka mina coachingprogram.

COACHINGPROGRAMMET
Med coachingprogrammet får du personlig rådgivning och feedback från mig via chatt på appen Slack. Du kan skriva när du vill och jag svarar kontorstider under vardagar. Det ingår även ett 1:1 coachingsamtal som bokas innan kursperioden är slut via ett bokningsformulär, där jag erbjuder tider då jag är ledig.

COMMUNITY
Mitt kurscommunity består av en låst Facebook-grupp.
– För att bli godkänd i Facebook-gruppen måste du köpa kursen i samma namn som du har angett på din Facebook-profil. Är detta inte möjligt, kontakta mig.
– Du får inte marknadsföra dina egna eller andras produkter/tjänster/evenemang i min Facebook-grupp.
– Du får inte dokumentera eller sprida innehållet i gruppen. Tänk på varandras integritet!

ÄNDRINGAR I MATERIALET
Jag kan komma att göra justeringar i kurserna under dess gång, om jag av misstag skrivit ut någonting som inte varit ämnat för kursen. Jag kommer inte att ändra kursupplägget som utlovats vid köptillfället. Jag kan komma att ändra datum eller tider för livesändningar och andra punkter på schemat under kursens gång.

VILLKOR FÖR DELBETALNING
Vid behov, har du rätt att pausa din delbetalning i upp till 2 månader utan extra kostnad. Maila mig så snart som möjligt om du önskar pausa. Att inte genomföra betalningen räknas inte som att önska en paus av delbetalning. Om din delbetalning inte kommit oss tillhanda inom 30 dagar efter första försöket (och du inte bett om att få pausa) och upprepade försök misslyckas, blir du betalningsskyldig på hela återstående beloppet på 14 dagar, vilket skickas ut som faktura. Om även denna betalning misslyckas går fakturan vidare till inkasso.

ÅNGERRÄTT
Eftersom du får tillgång till nedladdningsbara filer direkt efter ditt köp, kan ångerrätten inte tillämpas på detta köp.

SJU DAGAR GARANTI – Fotografera för företag, onlinekurs
Garantin innebär att du får testa kursen i 7 dagar fr.o.m. 10 april 2024, och gå igenom hela första kapitlet. Om du genomför hela det första kapitlet och känner att det inte är något för dig, så får du pengarna tillbaka. Observera att du behöver titta på alla videos, vara aktiv i communityt och genomföra första uppgiften – annars kommer garantin inte att vara giltig. Detta är för att du ska ha gett det en ärlig chans.

Du behöver skicka in din önskan om att använda garantin senast den 17 april 2024. Skickar du in efter kommer garantin inte att vara giltig. Vi förbehåller oss rätten att neka en garanti om inte alla delar är giltiga, och du kan inte uppdatera uppgifter/kapitel i efter inskickad garanti. Om din garanti blir godkänd måste du omedelbart radera alla dokument, nedladdningar, videos och bilder du fått i samband med kursen och du får inte använda materialet på något sätt.

Återbetalning sker till det kort du betalat med inom en vecka från det att garantin blivit godkänd. Har du valt faktura krediteras fakturan.

För att ansöka om retur kontaktar du mig här.

PRIVAT BRUK
Kursmaterialet får inte på något sätt spridas vidare till andra personer eller användas som utbildningsmaterial. Mallar, resurser och bilder som ingår i kursen får användas fritt inom din egen verksamhet men får inte delas vidare. Överträdelse beivras. 

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i våra system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer. Dina personuppgifter sparas skyddat i elektronisk form i vårt bokföringssystem i 7 år enligt gällande svensk Bokföringslag. Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter.

TEKNISKA PROBLEM
Kurssidan ombesörjs av plattformen Kajabi, en stor och snabb plattform för onlineutbildningar. Vid driftstörningar hos Kajabi kompenseras du med extra inloggningstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår. Kunden ansvarar för att ha uppdaterade drivrutiner på dator och webbläsare för bästa upplevelse, Elin Kero AB ansvarar inte för enskilda tekniska problem, men ger support med tips på lösningar vid t.ex problem av nedladdning.

TEKNISK SUPPORT/BETALNING
För teknik/inloggning/betalningsfrågor får du hjälp genom att kontakta mig via mejl. Det gör du här.

Direkt efter ditt köp får du kvitto samt inbjudan till utbildningen (som startar den 10 april 2024).

 

Masterclasses, Photoshop Actions, Lightroom Presets & övriga digitala verktyg

Photoshop Actions = Nedladdningsbara redigeringar som du kan installera i ditt Photoshop CC.


Lightroom Presets = Nedladdningsbara redigeringar som du kan installera i Lightroom Classic.


Resurser = Nedladdningsbara PDF’er, overlays, adobe-filer mm

Masterclass = Kortare utbildningsmaterial på 1-2h som inte är lärarledd.

ÅNGERRÄTT
Eftersom mina actions, presets, masterclasses och resurser  består av nedladdningsbara filer och det inte går att bevisa om du laddat ned dem eller inte, så finns det tyvärr ingen ångerrätt på dessa. Var noga med att läsa informationen och kolla mina exempelbilder innan du beställer dessa, för att se hur de fungerar och ser ut.

FÖRBUD MOT SPRIDNING
Vid köp av utbildning, masterclass, resurs, photoshop-actions eller andra digitala produkter från elinkero.se så accepterar du följande:
– Du får inte sprida eller ompublicera varken hela eller delar av mitt material.
– Det är med andra ord förbjudet att sälja vidare mina digitala produkter, dela dem med andra och du får inte byta bort dem/använda dem i en byteshandel med en annan person.
– Allt material som jag delar med mig av i kurser samt resurser stannar på elinkero.mykajabi.com. Är materialet nedladdningsbart är det enbart för privat bruk.
– Du får inte dela med dig av ditt användarnamn eller lösenord till någon annan.

Art Prints

LEVERANS
Jag producerar/skriver ut mina Art Prints själv i min studio efter lagd order och tillverkningstider varierar beroende på mina övriga uppdrag. Leveranstid kan därför variera från 1-3 veckor – men jag skickar alltid så fort jag kan. Har du en order som det är bråttom med så kan du alltid kontakta mig med datum för önskad leverans, så kan vi se om jag kan lösa det.

ÅNGERRÄTT
För alla mina Art Prints gäller ångerrätten i 14 dagar från det att du mottagit din vara. Ångerrätten gäller enbart en ouppackad produkt, då en Art Print är en otroligt känslig produkt som lätt får repor och veck.

Elin Kero AB har rätt att neka en retur om produkten på något vis är skadad och/eller packats upp.

 

Vid tvist

Vid tvist löser vi det i första hand mellan mig som kursskapare och dig som kund.

Om du sprider material från kursen blir du ersättningsskyldig.

 

Kontakt

Vill du kontakta mig, kan du göra det här: