Köpvillkor

Dessa villkor gäller vid köp av kurs, resurs eller print hos mig.
Senast uppdaterad: 2023-11-07

Elin Kero AB drivs av Elin Kero.
Jag säljer art prints, kurser och resurser inom fotografi, bildbehandling och rörlig bild.

Integritet

Du måste vara över 16 år för att köpa en kurs eller en resurs från mig. Är du mellan 16-18 år, behöver du dina föräldrars tillåtelse. Genom att köpa kurs eller resurs, accepterar du vår hantering av personuppgifter. Du kan när som helst höra av dig till mig för att få dina uppgifter ändrade.

Leverans

Digitala produkter

Direkt efter lagd order får du först en orderbekräftelse med information om ditt köp – därefter får du ett nytt mejl med en inbjudan till min kursportal Kajabi.

Jag samlar alla mina digitala produkter på min kursplattform för att det ska bli enklare för dig att hitta och hålla koll på dina köp hos mig – om du väljer att köpa flera olika digitala verktyg. För att komma åt dessa behöver du alltså logga in på plattformen. Där kan du sedan klicka runt för att ladda ned t.ex. Photoshop Actions och penslar – eller se på videotutorials.

Art Prints

Jag producerar/skriver ut mina Art Prints själv i min studio efter lagd order och tillverkningstider varierar beroende på mina övriga uppdrag. Leveranstid kan därför variera från 1-3 veckor – men jag skickar alltid så fort jag kan.

Har du en order som det är bråttom med så kan du alltid kontakta mig med datum för önskad leverans, så kan vi se om jag kan lösa det.

Ångerrätt

Utbildningar

(Hitta din stil i Photoshop & Förstärk Upplevelsen i Photoshop)

En utbildning hos Elin Kero = Lärarledda onlinekurser där materialet släpps löpande under 2-3 månader.

Det viktigaste för mig är inte att sälja massor av utbildningar utan att kunna hjälpa så många jag kan att utvecklas inom sitt skapande. Ditt resultat står i fokus. Känner du mot all förmodan att du inte lär dig något av utbildningen, kan du ångra ditt köp senast 14 dagar efter köpt utbildning.

Visa mig att du gått igenom första kapitlet, att du deltagit på första livesändningen och att du lagt ned det jobb som krävs på de första uppgifterna (att du svarat ordentligt på frågorna i din workbook), så får du pengarna tillbaka.

Photoshop Actions, presets & andra digitala resurser

Photoshop Actions = Nedladdningsbara redigeringar som du kan installera i ditt Photoshop CC.
Presets =
Nedladdningsbara redigeringar som du kan installera i Lightroom Classic.
Resurser = Nedladdningsbara PDF’er, overlays, adobe-filer mm

Eftersom mina actions, presets och resurser  består av nedladdningsbara filer och det inte går att bevisa om du laddat ned dem eller inte, så finns det tyvärr ingen ångerrätt på dessa. Var noga med att kolla mina exempelbilder och titta på mina tutorials innan du beställer dessa, för att se hur de fungerar och ser ut.

Masterclasses

Mina masterclasses sänds live och du kan ångra ditt köp fram till 6h innan sändningsstart.

Art Prints

För alla mina Art Prints gäller ångerrätten i 14 dagar från det att du mottagit din vara. Ångerrätten gäller enbart en ouppackad produkt, då en Art Print är en otroligt känslig produkt som lätt får repor och veck.

Åtaganden vid köp av digitala produkter

Vid köp av utbildning, minikurs, resurs, photoshop-actions eller andra digitala produkter från elinkero.se så accepterar du följande:

– Du får inte sprida eller ompublicera varken hela eller delar av mitt material.

– Det är med andra ord förbjudet att sälja vidare mina digitala produkter, dela dem med andra och du får inte byta bort dem/använda dem i en byteshandel med en annan person.

– Allt material som jag delar med mig av i kurser samt resurser stannar på elinkero.mykajabi.com. Är materialet nedladdningsbart är det enbart för privat bruk.

– Du får inte dela med dig av ditt användarnamn eller lösenord till någon annan.

Övningsbilder

Detta är vad som gäller för övningsbilder (samtliga filformat) som ingår vid köp av mina utbildningar:

– Övningsbilderna är enbart övningsbilder och till för att du ska hänga med i mina tutorials.

– Övningsbilderna får visas och diskuteras i kursens slutna Facebokgrupp (om kursen har en sådan). Facebook-gruppen är i sådant fall skapad av och kopplad till Elin Keros privata- och/eller företagssida.

– Övningsbilderna får inte spridas utanför elinkero.mykajabi.com eller Facebook-gruppen. Du får alltså inte heller skicka dem i mejl eller personliga meddelanden till andra personer. Du får inte använda dem i din portfolio eller i dina sociala medier. Dessa är enbart till för DIN utveckling.

– Det är okej att lägga upp instagram stories på din dator när du jobbar med bilderna i Photoshop – om du vill skriva att du går kurs hos mig. Tagga i så fall @nevnarien.

Facebook-gruppen

Detta gäller för mina slutna Facebook-grupper som tillhör mina stora utbildningar:

– För att bli godkänd i Facebook-gruppen måste du köpa kursen i samma namn som du har angett på din Facebook-profil. Är detta inte möjligt, kontakta mig.

– Du får inte marknadsföra dina egna eller andras produkter/tjänster/evenemang i min Facebook-grupp.

– Du får inte dokumentera eller sprida innehållet i gruppen. Tänk på varandras integritet!

– Jag kan komma att ändra datum eller tider för livesändningar och andra punkter på schemat under kursens gång.

Tillgänglighet

Den här punkten gäller för mina utbildningar.

– Elin Kero kan inte ta ansvar för plattformen Kajabi, om siten tillfälligt skulle ligga nere.

– Videoavsnitt i mina utbildningar blir nedladdningsbara en månad efter köp.

– Jag kan komma att göra justeringar i kurserna under dess gång, om jag av misstag skrivit ut någonting som inte varit ämnat för kursen. Jag kommer inte att ändra kursupplägget eller det som utlovats vid köptillfället.

– Mina arbetstider är vardagar 9-17 och jag besvarar frågor så snabbt jag kan. Detta gäller all typ av kontakt och det går inte snabbare genom att skriva till mig på flera ställen – snarare tvärt om.

Vid tvist

Vid tvist löser vi det i första hand mellan mig som kursskapare och dig som kund.

Om du sprider material från kursen kan du bli ersättningsskyldig.

Kontakt

Vill du kontakta mig, kan du göra det här: