Mina online-utbildningar

För dig som vill ta ett stort steg i din utveckling. Här snackar vi inte enstaka knep här och där, utan om fullständiga arbetsflöden. Jag tar dig genom hela min redigerinsprocess – från början till slut – och delar med mig av mina absoluta favorittekniker, som hjälper dig nå ända fram!

REDIGERING, DEL 1

Hitta din stil

i Photoshop

För dig som inte har hittat din redigeringsstil ännu, men som är redo att ta steget!

Det här med Photoshop behöver faktiskt inte vara så svårt. Jag visar dig hur du med enkla medel bygger ihop en enhetlig och snygg redigering från grunden och jag hjälper dig att hitta DIN redigeringsstil…

REDIGERING, DEL 2

Förstärk Upplevelsen

i Photoshop

För dig som har hittat din redigeringsstil (eller som är på god väg), men som känner att dina bilder inte når hela vägen fram – du vill få dina skapelser att osa av kvalitet och proffsighet!

Jag kommer att ändra hela ditt sätt att se på bilder…

Kommande onlineutbildningar & minikurser

Minikurs

Grundkurs i Photoshop

Det här är en kort, snabb och enkel onlinekurs för dig som är helt ny i Photoshop och som behöver lära dig grunderna för att kunna hoppa på någon av mina större utbildningar.

Minikurs

Grundkurs i videofilmning

Det här är en videokurs där jag lär dig allt du behöver veta om att börja filma. Du kommer antingen att kunna köpa den som en större kurs, eller i mindre delar, beroende på vad du vill och behöver lära dig.

Utbildning

Storytelling med video

Det här är en lärarledd onlineutbildning för dig som vill lära dig hela mitt arbetsflöde och tänk när jag jobbar med video. För att gå denna utbildning bör du ha gått min grundkurs i videofilmning eller ha motsvarande erfarenhet sedan innan.

Hur funkar mina utbildningar?

Är det som en vanlig onlinekurs?

Med mina utbildningar vill jag ge dig en liknande upplevelse som att gå en IRL-utbildning: Med kursstart, kursschema, lektioner och uppgifter, ett digitalt klassrum med peppande och stöttande klasskamrater – och en lärare (ja, jag alltså!) som hjälper dig vidare och svarar på alla dina frågor och funderingar. Allt detta med friheten från en onlinekurs.

Du måste nämligen inte gå utbildningen i samma takt som dina klasskamrater, utan du kan anpassa dina studier efter dina egna förutsättningar. När du köpt kursen kommer du dessutom att ha tillgång till den för alltid. Perfekt om livet kommer emellan eller om du helt enkelt bara vill gå om kursen flera gånger.

Hur är det upplagt?

Utbildningarna pågår på två plattformar: Kajabi & Facebook.

Kajabi är kursplattformen, där du har tillgång till kursmaterialet via din unika inloggning. Här tittar du på lektionerna i form av videoavsnitt, hämtar resurser, scheman och gör dina uppgifter.

Facebook är själva klassrummet. Här har vi en sluten Facebook-grupp och här sker också all dialog mellan dig och mig, samt dig och dina klasskamrater. På facebook kan du bolla idéer med likasinnade, ställa frågor och få hjälp med kluriga beslut. Varannan vecka sänder jag live och pratar djupare om ämnen relaterade till kursmaterialet.

När kan jag boka utbildningarna?

För att jag ska kunna vara närvarande och för att jag ska kunna hjälpa dig så mycket som möjligt, så går kurserna under olika utbildnings- perioder (målet är en gång om året). Signa upp dig på väntelistan för Hitta din stil i Photoshop och/eller Förstärk Upplevelsen i Photoshop,  för att få info när utbildningarna öppnar för bokning igen!

Vilket Photoshop måste man ha?

Jag rekommenderar att man prenumererar på Photoshop via Adobe Creative Cloud (paketet ned Photoshop + Lightroom är superbra och mest prisvärt!). Det finns många fördelar med att prenumerera på Photoshop – den bästa är att du alltid har de senaste funktionerna och programmet kommer aldrig att bli gammalt.

Det spelar ingen roll om du har Photoshop på svenska eller engelska. Jag har engelska Photoshop, men delar alltid de svenska verktygens namn för att du ska hitta.

Vad kostar utbildningarna?

All information om innehåll, scheman och priser uppdateras strax innan nästa utbildningsperiod startar.

Hur funkar mina minikurser?

Vad är skillnaden mellan mina

utbildningar och minikurser?

En minikurs är en kurs som du kan gå snabbt och enkelt – när du vill och hur du vill. Dessa kurser är inte lärarledda och inte lika omfattande som mina utbildningar, men du har tillgång till en låst kursgrupp där du kan ställa frågor.

Hur är det upplagt?

Direkt efter köp av en minikurs får du ett inlogg till min kursplattform på Kajabi. På kursplattformen har du tillgång till all information, de olika videoavsnitten och tillhörande resurser.

Var och när kan jag boka minikurserna?

Jag har inte släppt mina minikurser än, men när de lanseras kommer de att finnas att köpa i min shop.

Vilket Photoshop måste man ha?

Jag rekommenderar att man prenumererar på Photoshop via Adobe Creative Cloud (paketet ned Photoshop + Lightroom är superbra och mest prisvärt!). Det finns många fördelar med att prenumerera på Photoshop – det bästa är att du alltid har de senaste funktionerna och programmet kommer aldrig att bli gammalt.

Det spelar ingen roll om du har Photoshop på svenska eller engelska. Jag har engelska Photoshop, men delar alltid de svenska verktygens namn för att du ska hitta.

Vad kostar minikurserna?

All information om innehåll och priser kommer när minikurserna lanseras. Se till att signa upp dig på någon av väntelistorna här ovan.

Kontakta mig

Om du undrar något – tveka inte att höra av dig!